Nackkudde Tempur

Nackkudde Tempur

Funderar du på att köpa en Tempur Nackkudde?

Tempur Nackkudde rekommenderas till dig som behöver stöd för nacken under en längre resa eller helt enkelt när du måste vila lite i en sittande ställning. Tack vare det temperaturkänsliga och tryckavlastande Tempurmaterialet så formar sig kudden efter din nacke och ger maximal avlastning. Nackkudden är lätt att ta med sig och är av väldigt hög kvalitet.

Produkter från Tempur  är gjorda av deras karaktäristiska viskoelastiska och temperaturkänsliga material. Materialet formas sig perfekt efter din kropp för att ge optimalt stöd vid vila. Tempurs produkter orsakar aldrig några slags allergiska reaktioner såsom astma eller utslag och innehåller heller inga latexmaterial.

Materialet som Tempur använder sig av får använda sig av märkningen “Certified Space Technology” tack vare att de klarar av NASA:s och olika ryggexperters stenhårda kvalitetskrav.

Billigare kopior av Tempurs produkter finns, men de lyckas aldrig återskapa Tempurs patenterade och hemliga formel. Materialet gör att du får en kroppsanpassad viloställning som avlägsnar smärtsamma tryckpunkter. Med hjälp av detta får du en bekymmerslös och skön vila, så du känner dig extra utvilad.

Många fördelar med Smärtfri.se

Smärtfri.se är en sajt som drivs av kiropraktor-kedjan Matton Jernberg. Vi har en uttalad vision om att bidra till en bättre folkhälsa. En frisk ryggrad är en bra utgångspunkt för en stark och välmående kropp som behöver skötas om och kollas upp regelbundet. Precis som vi går till en tandläkare med jämna mellanrum för att sköta om våra tänder, behöver även vår ryggrad uppmärksamhet och underhåll.

All teknik vi har tillgång till gör att vi ofta rör oss för lite. Denna tekniska utveckling har dock även bidragit till att ge oss hjälpmedel och innovationer som kan motverka denna lite onaturliga livsstil på ett effektivt sätt. Hos oss hittar du ett komplett produktutbud för lindring, förebyggande och rehabilitering av smärta, som kan hjälpa dig till ett hälsosamt och smärtfritt liv.

Köp Nackkudde från Tempur hos oss

Om du vill köpa en Tempur Nackkudde, eller är nyfiken på våra andra produkter, titta in på vår webshop här på hemsidan. Har du några frågor om oss eller vårt omfattande produktutbud, kontakta oss på info@smartfri.se så berättar vi gärna mer. Välkommen till Smärtfri.se!