Jämför Tempur med andra kuddar

Tempurs historia började när NASA utvecklade ett tryckabsorberande material för den påfrestande uppskjutningen i rymden. Det utvecklades för att dämpa, lindra och stödja astronauterna vid de stora krafter de utsätts för. De behövde ett exceptionellt sätt att jämnt fördela vikt och tryck.

Detta unika material blev senare TEMPUR: det enda madrass- och kuddvarumärket erkända av NASA och certifierade av Space Foundation.

Vanliga kuddar och tempurkuddar

En vanlig kudde håller ofta inte formen. Den sjunker ihop och blir tunnare för varje natt eller så flyttar sig materialet. Det gör att du inte får det stöd som din nacke behöver vilket kan leda till nackbesvär och sömnlösa nätter. Dessutom innehåller dunkuddar såklart dun som inte alltid hanterats humant där man får vara noga med att kolla upp varifrån dunet kommer och hur det är behandlat då det även finns många som är allergiska mot dun. Kvalster stormtrivs normalt i dun- och fiberkuddar och kvalsteravföring är den vanligaste allergenen i världen.

Inget av det behöver du oroa dig för med en tempurkudde. Den formar sig efter din nacke och ger perfekt stöd för just dig. Dessutom återfår den alltid sin orginalform - natt efter natt. Tempurs produkter är allergivänliga och resistenta mot kvalster och andra allergener.

Fördelar med Tempur för dig

Eftersom vi har både ergonomiska kuddar och vanliga kuddar med samma teknologi och material i grunden kan vi garantera att du får en fantastiskt skön sömn med en kudde från Tempur.

Det går inte att jämföra tempurkuddar med andra kuddar. Tempurkuddar är de enda kuddarna som ger helt perfekt stöd för din nacke. Oavsett om du behöver mycket eller lite stöd.

Maximal tryckavlastning

Absorberar och fördelar din kroppvikt jämt.  Sov bekvämt hela natten.

Unikt stöd för din kropp

Anpassar sig till dig och ger exakt det stöd och komfort som din kropp behöver.

Absorberar rörelser

Rör dig fritt utan att störa din partner eller att själv bli störd.

 

Lång livslängd

10 års garanti på madrasser och 3 års garanti på kuddar. Madrasserna behåller minst 95% av sin höjd i 10 år, utan missforming.

 

Experter världen runt rekommenderar kuddar från tempur 

Vi som driver Smärtfri.se är kiropraktorer och därmed experter på rygg- och nackbesvär. Vi jämför kuddar nästan dagligen och vår slutsats är enkel. Det finns ingen annan kudde som ger det stöd som en kudde från tempur gör. Vi säljer bara produkter vi tror på och därför väljer vi att endast sälja kuddar från tempur.