Köp Tempurkudde

Letar du efter en återförsäljare av tempurkudde?

Om du vill köpa en tempurkudde av en återförsäljare så har vi på Smärtfri några olika modeller du kan välja mellan. Tempur Sovkudde Cloud är - som namnet antyder - en väldigt mjukt designad kudde. Den är traditionellt formad och är tillverkad med ett extra mjukt material, Tempur ES (extra soft). Detta material ger en perfekt balans mellan mjukhet och stöd.

Ett annat populärt alternativ är Tempurs kudde Original, som passar dig som mest sover på sidan. Den ger bra stöd för både huvud och nacke och avlastar nacken på ett sätt som ger en bra smärtlindring. Den finns i alla storlekar och passar såväl vuxna som barn. Kudden är utvecklad i samarbete med ledande sjukgymnaster.

Tempurs kudde Millenium är märkets mest ergonomiska kudde. Den ger din nacke ett perfekt stöd, oavsett om du sover på sidan eller på rygg. En perfekt modell för dig med nackproblem. Tester har visat att den ger en bättre nacke och kraftigt förbättrad sömn.

Tempur och deras tempurkuddar är det enda företag som har rätt att använda märkningen “Certified Space Technology”, från NASA. Andra märken har försökt efterlikna denna funktionalitet, men misslyckats. Bara Tempurs produkter uppfyller NASA:s och ryggexperters höga kvalitetskrav. Vi på Smärtfri är en återförsäljare av Tempurs kuddar

Varför Smärtfri.se när du söker återförsäljare av Tempurkuddar?

Smärtfri.se är en sajt som drivs av Kiropraktorkedjan Matton Jernberg. Vi har en uttalad vision om att bidra till en bättre folkhälsa. En frisk ryggrad är en viktigt utgångspunkt för detta och den behöver skötas om och kollas upp med jämna mellanrum. 

Vår moderna livsstil innebär ofta mycket stillasittande, bland annat beroende på all teknik vi har tillgång till. Den tekniska utvecklingen har dock även gett oss innovationer som kan motverka denna livsstils negativa effekter. Hos oss hittar du ett komplett produktutbud för rehabilitering, förebyggande och lindring av smärta. Våra produkter, bland annat våra tempurkuddar, hjälper dig till ett friskt och smärtfritt liv.

Köp tempurkudde hos oss

Om du vill köpa en tempurkudde, eller är nyfiken på våra andra produkter, titta in på vår webshop här på hemsidan. Har du några frågor om oss eller vårt omfattande produktutbud, kontakta oss på info@smartfri.se så berättar vi gärna mer. Välkommen till Smärtfri.se, er återförsäljare av tempurkuddar!