Prova själv

Ibland är det svårt att veta om en tempurkudde är rätt val. Men även om du tvekar, så vill vi att du ska våga prova

För vi vet att det är rätt kudde för dig. Vi tror på det så mycket att vi vill att du ska prova själv.

Beställ din kudde idag och prova den hemma. Skulle du inte vara nöjd inom 14 dagar, så kan du skicka tillbaka den utan kostnad.

Hos oss får du alltid både fri frakt och fri retur.

Prova din tempurkudde hemma

Vi har alltid trott på kundnöjdhet, därför kan du alltid köpa din tempurkudde och prova hemma. Om du inte är nöjd inom 14 dagar, så kan du skicka tillbaka din kudde utan att det kostar dig något.

Beställ kudden idag och få den inom några dagar. Prova den hemma med ett örngott på. Skulle du inte gilla din kudde packar du bara ner den i orginalförpackningen och skickar tillbaka den. Självklart gäller det att kudden är i nyskick fortfarande.

När vi får tillbaka tempurkudden undersöker vi att den inte har några fel. Är den felfri återbetalar vi hela summan till dig.

Hur det går till när du testar en kudde hemma

Först är det viktigt att du sparar orginalkartongen. Vi återbetalar endast kuddar som skickas tillbaka till oss i sin originalförpackning.

Sedan sover du några nätter med örngott på kudden. Vi rekommenderar örngott från tempur, men du kan använda vilket du vill.

Tänk på att det kan ta några dagar innan kroppen vänjer sig vid tempurmaterialet. Ibland känner man sig lite stel i nacken efter de första nätternas sömn. Sedan vänjer sig nacken vid det extra stödet och du kan då slappna av på riktigt. Ofta på ett sätt som man inte kunnat föreställa sig innan.

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd och vill skicka tillbaka din kudde så ringer du eller mailar till oss.

Vi skickar en fraktsedel till dig som du fäster på paketet och lämnar till närmsta postkontor.

Var noggrann med att tillsluta paketet ordentligt så att ingenting blir skadat på vägen tillbaka till oss.