Tempurkudde - Sovkudde med maximal avlastning

En kudde från Tempur ger nacken optimal avlastning. En smärtfri nacke gör att du sover bättre och kan njuta mer när du är vaken. Tempurkuddar formar sig perfekt efter ditt huvud och nacke och gör att du kan sova bättre. Den lindrar ofta smärta, sömnproblem och snarkningar.

När du lägger huvudet på en tempur-kudde så kommer du att känna stor skillnad från en vanlig kudde. Att investera i en tempurkudde visar att du verkligen bryr dig om din hälsa.

Om man inte sover tillräckligt bra har man högre risk att drabbas av hjärtbesvär. Om du aldrig sovit på en Tempurkudde eller tempurmadrass så kommer du snabbt att inse att det inte finns något liknande. Materialet formas efter dig och inte tvärtom. Ditt huvud kommer att ligga mjukt och stabilt, samtidigt som ryggraden behåller sitt naturliga läge. Det förhindrar värk i både nacke och rygg.

Välj rätt tempurkudde

Att välja rätt kudde kan påverka kvaliteten på din sömn. Rätt kudde kommer att säkerställa bästa nackstödet och låta kroppen hitta sin mest bekväma och bästa sovställning.

Rätt kudde kan innebära att du får säga adjö till nacksmärta, snarkning och kanske till och med sömnlöshet.

Använd vår kuddguide för att välja rätt kudde för just dig och dina behov.

Tempur har två olika kuddkollektioner

Vi säljer så gott som alla kuddar från Tempurs sortiment, så bra tycker vi att tempur är. Det finns två olika kollektioner med ett brett utbud av kuddar. Alla är tillverkade av tempurs unika material och anpassar sig efter just din kroppsform.

Ergonomiska kuddar - För dig med nackbesvär eller kräver extra stöd

Dessa kuddar är specialutformade för personer som har en sovposition som de föredrar och behöver det bästa möjliga stödet. Den ergonomiska kuddkollektionen passar dig som önskar det bästa möjliga stödet för att lindra obehag för huvud, nacke och axlar.

Om du har svårare nackproblem rekommenderar vi Millenium eller Original.

Traditionella kuddar - För fantastisk sömn

Detta sortiment omfattar vanliga kuddformer och finns i olika fasthetsnivåer. Varje kudde har TEMPUR-teknologi för långvarigt stöd och komfort som vanliga kuddar kanske inte kan ge. Varje kudde behåller sin form natt efter natt för en lugnare sömn.

Hjälper till att förbättra kvaliteten på din sömn genom att lindra tryckpunkter som orsakar obehag. Det säkra och snabba sättet till sköna drömmar.

 

tempur återförsäljare

tempur material

3 års garanti