Vilken kudde passar mig?

 

Tempur kuddguide

När du väljer rätt kudde för din nacke kan det förändra ditt liv. Genom att köpa den tempurkudde som är rätt för dig kan du minska nackvärk och få en tyngdlös sömn. Det känns som att du svävar. Vakna utvilad och redo för dagens alla äventyr.

Att köpa en bra kudde som stödjer din nacke och huvud är viktigt om du vill njuta av din sömn varje natt. Rätt kudde kommer snabbt förbättra kvalitén på din nattsömn. Materialet i alla tempurkuddar är temperaturkänsligt och blir mjukare av kroppsvärme. Kudden anpassar sig perfekt till den naturliga kurvan på din nacke vilket ger optimalt stöd och komfort för huvudet och ryggraden. Det leder till att du kommer slappna av, njuta mer och få en skönare sömn.

4 steg till din bästa nattsömn

 1. Välj känsla på din tempurkudde: Ergonomisk eller Traditionell
 2. Välj om du sover mest på sidan, på rygg eller både och?
 3. Vad är din axelbredd?
 4. Vilken fasthet du har på din säng?

Välj tryckavlastande kudde

Det ska inte vara svårt att köpa en tempurkudde. Det är lätt att välja rätt kudde med vår enkla guide, du kan vara säker på att du gjort ett bra val.

Tempur Sovkudde Original

 1. Ergonomiskt utformad
 2. När du sover på sidan
 3. En fastare känsla

Tempurs originalkudde har utvecklats tillsammans med ryggexperter för att säkerställa att den formar sig precis efter huvudets och nackens kurvor. Den ger därmed perfekt avlastning och stöd för ryggraden.

KÖP TEMPUR ORIGINAL »

Tempur Sovkudde Millenium

 1. Ergonomiskt utformad
 2. När du sover på rygg eller sida
 3. En fastare känsla

Tempurs vidareutveckling av klassiska originalkudden som ger stöd för nacken som ingen annan kudde på marknaden kan matcha. Millennium ger nacken överlägsen komfort och stöd oavsett om du sover på rygg eller sida.

KÖP TEMPUR MILLENIUM »

427_cloud_pillow_mirror_rgb

Tempur Sovkudde Cloud Comfort

 1. Traditionell kudde
 2. Passar dig som vill ha extra stöd med en vanlig kudde. Bäst anpassad för dig som ofta sover på sidan och har lite bredare axlar.
 3. En mjukare känsla

Cloud Comfort erbjuder en fantastiskt balans mellan mjukhet och stöd. Kudden är en traditionellt formad kudde och innehåller tusentals Tempur mikro-kuddar. Bättre än så blir det inte för att ge en avslappnande mjuk känsla. Perfekt för de som vill ha det stöd som Tempur kan erbjuda med en mjukare, mer traditionell kuddkänsla.

KÖP TEMPUR CLOUD »

Tempur Sovkudde Traditional

 1. Traditionell kudde
 2. Passar dig som har smala till normal bredd på axlarna. Funkar bra både för dig som sover på rygg och/eller sidan. 
 3. En mjukare känsla

Denna klassiska kudde ger en unik avslappning och kan lätt formas efter behov. Kudden finns i flera olika storlekar: soft, medium och firm vilket ger komfortabelt stöd till hela familjen. Du kan också välja den som extra sval kudde eller en version som är lättare att tvätta.

KÖP TEMPUR TRADITIONAL»