TENS Smärtlindring

TENS Smärtlindring

TENS-produkter för smärtlindring

Vi har marknadens bästa TENS-produkter för smärtlindring. Vårt utbud består av tre olika modeller i olika prisklasser. Cefar Basic är en enkel stimulator med tre förinställda program för smärtlindring och kan hjälpa till vid bland annat ryggvärk och nacksmärta. Dess två kanaler gör att du kan smärtlindra två områden kroppen samtidigt.

Cefar Primo Pro är snäppet mer avancerad, med utökad funktionalitet. Den har sju förinställda smärtbehandlingsprogram och du kan själv lagra tre personliga program. Den kommer dessutom med ett inbyggt massagebehandlingsprogram, samt möjligheten att använda två stimuleringspaket samtidigt.

Cefar Femina är vår billigaste modell som är speciellt framtagen för dig som är gravid. Med hjälp av den får du biverkningsfri smärtlindring före, under och efter förlossningen. Allt detta utan någon som helst påverkan på ditt barn.

Viktigt att tänka på innan du vill ha hjälp av TENS för smärtlindring

Innan du får behandling med TENS ska en läkare, kiropraktor eller fysioterapeut utreda orsaken till smärtan, om det är oklart varifrån den kommer. Om du har en pacemaker kan det vara olämpligt att använda sig av en,, så det är viktigt att berätta om du har en sådan för att behandlingen ska vara helt säker.

Smärtfri.se drivs av kiropraktor-kedjan Matton Jernberg, som har ett stort fokus på folkhälsa. En frisk ryggrad är viktig för att din kropp ska fungera optimalt och behöver skötas om och kollas upp regelbundet. På samma sätt som vi går till en tandläkare med jämna mellanrum för att sköta om våra tänder, behöver även vår ryggrad samma uppmärksamhet och underhåll för att fungera på ett tillfredsställande sätt.

Vi rör oss för lite och sitter för mycket still nuförtiden, mycket beroende på vår högteknologiska livsstil. Den tekniska utvecklingen har dock även gett oss hjälpmedel och innovationer som kan motverka detta. Hos oss hittar du ett komplett produktutbud för förebyggande, lindring och rehabilitering av smärta, som kan hjälpa dig till ett friskt och smärtfritt liv.

Köp TENS-produkter för smärtlindring hos oss

Om du vill ta hjälp av TENS för smärtlindring, eller är nyfiken på våra andra produkter, titta in på vår webshop här på hemsidan. Har du ytterligare frågor om oss eller vårt omfattande produktutbud, kontakta oss på info@smartfri.se så berättar vi gärna mer. Välkommen till Smärtfri.se!